Yashi Paper získal čest být „high-tech podnikem“ a „specializovaným, rafinovaným a inovativním“ podnikem

Podle příslušných předpisů, jako jsou Národní opatření pro uznávání a řízení podniků s vysokou technologií, byla společnost Sichuan Petrochemical Yashi Paper Co., Ltd. po přezkoumání hodnotícími odděleními na všech úrovních vyhodnocena jako vysoce technicky vyspělá společnost.Zároveň se naše společnost úspěšně zapsala na seznam „specializovaných, rafinovaných a inovativních“ podniků, který v roce 2022 vydalo ministerstvo hospodářství a informačních technologií provincie Sichuan.

novinky-1 (1)
novinky-1 (2)

High-tech podniky „označují high-tech obory podporované státem, které nepřetržitě provádějí výzkum a vývoj, transformují technologické výdobytky, tvoří základní nezávislá práva duševního vlastnictví podniků a na základě toho provádějí obchodní aktivity, transformující hlavní high-tech úspěchy do výrobních sil.

Jsou předními domácími nebo mezinárodně vyspělými podniky.Titul „National High tech Enterprise“ je jedním z nejvyšších vyznamenání čínských technologických podniků a také nejuznávanějším potvrzením vědecké výzkumné síly podniků.

Sichuan Petrochemical Yashi Paper Co., Ltd. je domácí papírenský podnik z bambusové buničiny, který integruje výzkum a vývoj, výrobu a prodej.Hlavními produkty jsou bambusový toaletní papír, bambusové ubrousky na obličej, bambusové kuchyňské utěrky a různé druhy kapesníčků.Společnost nadále inovuje a podporuje zdravý vývoj přírodního barevného papíru z čínské bambusové buničiny.

novinky-1 (3)

Společnost přikládá velký význam nezávislým inovacím a technologickému výzkumu a vývoji a získala 31 patentových certifikátů týkajících se průmyslu bambusové buničiny a papíru, včetně 5 patentů na vynálezy a 26 patentů na užitné vzory.Inovace vícejádrových technologií výroby papíru již hrála důležitou roli v průmyslu bambusové buničiny a papíru.

Přezkoumání a uznání high-tech podniku a specializovaného, ​​rafinovaného a nového podnikového certifikátu tentokrát plně odráží uznání příslušných oddělení za komplexní sílu společnosti Yashi Paper, včetně nezávislých práv duševního vlastnictví, schopnosti transformace vědeckých a technologických úspěchů. a efektivní organizační řízení úrovně výzkumu a vývoje výroby.

novinky-1 (4)

V budoucnu bude společnost dále zvyšovat investice do výzkumu a vývoje, nadále využívat výhod high-tech podniků, dodržovat ducha 20. národního kongresu Komunistické strany Číny, hrát demonstrační roli specializovaných, rafinovaných, a inovativní podniky, zlepšit transformační a inovační schopnosti vědeckých a technologických úspěchů a usilovat o vybudování společnosti v reprezentativní domácí papírenský podnik z bambusových vláken v Číně a pokračovat v podpoře zdravého rozvoje papírenského průmyslu z bambusové buničiny!


Čas odeslání: 16. srpna 2023